Beton reparatie

Betonschade kan om verschillende redenen voorkomen zoals corrosie, structurele schade, waterinfiltratie enz. Door onze jarenlange praktische ervaring is Betonreparatie Utrecht in staat om deze schade volledig te herstellen. Volledig herstel houdt in dat uw vloer, muur, balkon etc. hun oorspronkelijke betrouwbaarheid en functie terug krijgen.


De reparatie van betonnen gebouwen en constructies vereist hoogwaardige materialen, maar belangrijker nog, ervaren en bekwame vakmensen om ervoor te zorgen dat de reparatie correct wordt uitgevoerd. Het verwijderen van de aangetaste beton en reparatie d.m.v. betonreparatiemortel moet op de juiste manier worden uitgevoerd om de reparatie duurzaam te maken. Onze bekwame vakmensen zijn in staat om een ​​hoogwaardige afwerking te realiseren dat past bij het oorspronkelijke beton.


Na het repareren van het beton kan een beschermende coating worden aangebracht om de duurzaamheid te verbeteren.


Neem gerust contact op voor advies of een offerte aanvraag. Elke aanvraag met betrekking tot betonreparatie krijgt onze optimale aandacht. De schade wordt op locatie opgenomen en beoordeeld. Wij stellen aan de hand van dit onderzoek een herstelplan op.Beton reparatie

Betonrot

Betonrot

De vakmensen bij Betonreparatie Utrecht hebben jarenlange ervaring met het repareren van betonrot. Betonrot komt voor bij gewapend beton en ontstaat doordat het beton in de wapening gaat roesten. Hierdoor verschijnen er barsten in het beton die de betonconstructie verzwakken. Lees meer

Betonbescherming

Betonbescherming

Het kiezen van de juiste betonbescherming systeem is erg belangrijk. Betonreparatie Utrecht heeft ervaring met een verscheidenheid aan chemicaliën en omstandigheden en kan u helpen bij het selecteren van het juiste beton beschermingssysteem. Lees meer

De reparatiewerkzaamheden van Betonreparatie Utrecht zijn op een zeer professionele manier uitgevoerd. Met zeer sympathieke vakmensen met een goede focus om de klus te klaren. Een plezier om mee samen te werken.

Steven Kappenberg

Betonreparatie Utrecht is een zeer competent bedrijf en we hebben absoluut geen problemen gehad tijdens deze klus. De werkzaamhden worden op professionele wijze afgehandeld en volgens de hoogste normen voltooid.

Paul Swier

ONZE REFERENTIES

Wij werken samen met een diversiteit aan organisatie uit verschillende branches. Hieronder een greep uit onze referenties.

  • referentie
  • referentie
  • referentie
  • referentie
  • referentie
  • referentie

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen of opmerkingen over onze werkzaamheden en diensten? Neem gerust contact met ons op!

Adres

Energieweg 24, 3751 LT, Bunschoten-Spakenburg

Telefoonnummer
+31 (0)33 258 17 70