Betonbescherming

We hebben de neiging om te denken dat beton erg duurzaam is. Het wordt immers gebruikt voor straten, bruggen en gebouwen. En toch zal beton, zonder enige bescherming onvermijdelijk uiteenvallen, net als elk ander oppervlak dat vaak gebruikt wordt. Hoe kunt u ervoor zorgen dat het beton wordt beschermd en zo lang mogelijk meegaat?


Beton kan op vele manieren worden beschermd. Betonbescherming is het nemen van (preventieve) maatregelen om aantasting van het beton en corrosie van wapeningsijzer te voorkomen of te vertragen. Het beschermen van beton is mogelijk op verschillende manieren. Het impregneren van beton geeft bescherming tegen vervuiling en algen. Wij kunnen uw betonelementen behandelen met een coating, impregneer of hydrofobeermiddel of uw betonnen vloer voorzien van een coatingsysteem. Hierin heeft een keuze uit diverse vloercoating systemen.


Het kiezen van de juiste betonbescherming systeem is erg belangrijk. Betonreparatie Utrecht heeft ervaring met een verscheidenheid aan chemicaliƫn en omstandigheden en kan u helpen bij het selecteren van het juiste beton beschermingssysteem.


Neem gerust contact op voor advies of een offerte aanvraag. Elke aanvraag met betrekking tot betonbescherming krijgt onze optimale aandacht. Elk aanvraag wordt op locatie opgenomen en beoordeeld. Wij stellen aan de hand van dit onderzoek een offerte op.Beton reparatie

Beton reparatie

Beton reparatie

Betonschade kan om verschillende redenen voorkomen zoals corrosie, structurele schade, waterinfiltratie enz. Door onze jarenlange praktische ervaring is Betonreparatie Utrecht in staat om deze schade volledig te herstellen. Zodat het de oorspronkelijke betrouwbaarheid en functie terugkrijgt. Lees meer

Betonrot

Betonrot

De vakmensen bij Betonreparatie Utrecht hebben jarenlange ervaring met het repareren van betonrot. Betonrot komt voor bij gewapend beton en ontstaat doordat het beton in de wapening gaat roesten. Hierdoor verschijnen er barsten in het beton die de betonconstructie verzwakken. Lees meer

De reparatiewerkzaamheden van Betonreparatie Utrecht zijn op een zeer professionele manier uitgevoerd. Met zeer sympathieke vakmensen met een goede focus om de klus te klaren. Een plezier om mee samen te werken.

Steven Kappenberg

Betonreparatie Utrecht is een zeer competent bedrijf en we hebben absoluut geen problemen gehad tijdens deze klus. De werkzaamhden worden op professionele wijze afgehandeld en volgens de hoogste normen voltooid.

Paul Swier

ONZE REFERENTIES

Wij werken samen met een diversiteit aan organisatie uit verschillende branches. Hieronder een greep uit onze referenties.

  • referentie
  • referentie
  • referentie
  • referentie
  • referentie
  • referentie

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen of opmerkingen over onze werkzaamheden en diensten? Neem gerust contact met ons op!

Adres

Energieweg 24, 3751 LT, Bunschoten-Spakenburg

Telefoonnummer
+31 (0)33 258 17 70