Betonrot

De vakmensen bij Betonreparatie Utrecht hebben jarenlange ervaring met het repareren van betonrot. Betonrot komt voor bij gewapend beton en ontstaat doordat het beton in de wapening gaat roesten. Hierdoor verschijnen er barsten in het beton die de betonconstructie verzwakken. Daarnaast zien schade en onvolkomenheden aan beton er natuurlijk niet fraai uit. Betonreparatie of betonbescherming kan hier vaak de uitkomst bieden.


De reparatie van betonrot vereist hoogwaardige materialen, maar belangrijker nog, ervaren en bekwame vakmensen. Het verwijderen van de aangetaste beton en reparatie d.m.v. betonreparatiemortel moet op de juiste manier worden uitgevoerd, om de reparatie duurzaam te maken. Onze bekwame vakmensen zijn in staat om een ​​hoogwaardige afwerking te realiseren dat past bij het oorspronkelijke beton.


Betonrot voorkomen

Betonrot is lastig te voorkomen. Betonrot schade beperken is daarom erg belangrijk. Op tijd ingrijpen is de beste manier om betonschade te voorkomen. Wanneer u betonrot ziet is het verstandig om hier direct een specialist voor in te schakelen. Deze specialist kan herkennen of er daadwerkelijk sprake is van betonschade, wat de oorzaken en wat de beste oplossingen zijn. Door tijdig in te grijpen kunt u namelijk erger voorkomen en zorgt er ook voor dat u flink kunt besparen op de kosten.


Neem gerust contact op voor advies of een offerte aanvraag. Elke aanvraag met betrekking tot betonrot reparatie krijgt onze optimale aandacht. De schade wordt op locatie opgenomen en beoordeeld. Wij stellen aan de hand van dit onderzoek een herstelplan op.Beton reparatie

Beton reparatie

Beton reparatie

Betonschade kan om verschillende redenen voorkomen zoals corrosie, structurele schade, waterinfiltratie enz. Door onze jarenlange praktische ervaring is Betonreparatie Utrecht in staat om deze schade volledig te herstellen. Zodat het de oorspronkelijke betrouwbaarheid en functie terugkrijgt. Lees meer

Betonbescherming

Betonbescherming

Het kiezen van de juiste betonbescherming systeem is erg belangrijk. Betonreparatie Utrecht heeft ervaring met een verscheidenheid aan chemicaliën en omstandigheden en kan u helpen bij het selecteren van het juiste beton beschermingssysteem. Lees meer

De reparatiewerkzaamheden van Betonreparatie Utrecht zijn op een zeer professionele manier uitgevoerd. Met zeer sympathieke vakmensen met een goede focus om de klus te klaren. Een plezier om mee samen te werken.

Steven Kappenberg

Betonreparatie Utrecht is een zeer competent bedrijf en we hebben absoluut geen problemen gehad tijdens deze klus. De werkzaamhden worden op professionele wijze afgehandeld en volgens de hoogste normen voltooid.

Paul Swier

ONZE REFERENTIES

Wij werken samen met een diversiteit aan organisatie uit verschillende branches. Hieronder een greep uit onze referenties.

  • referentie
  • referentie
  • referentie
  • referentie
  • referentie
  • referentie

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heeft u vragen of opmerkingen over onze werkzaamheden en diensten? Neem gerust contact met ons op!

Adres

Energieweg 24, 3751 LT, Bunschoten-Spakenburg

Telefoonnummer
+31 (0)33 258 17 70